четвер, 26 квітня 2018 р.

ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів–членів МАН України




19 квітня в Києві стартував ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України. У столиці зібралася учнівська еліта зі всієї України виборювати звання найкращих у 64 галузях наукових знань.
Фіналістів найбільшого інтелектуального змагання України особисто привітали Прем’єр-міністр, очільники міністерств, провідні зарубіжні і вітчизняні вчені.
22 квітня для учасників Всеукраїнського конкурсу-захисту Малої академії наук України стало найвідповідальнішим.  Саме в цей день відбувся захист наукових робіт та очікування результатів. Програма конкурсу була дуже цікавою, насиченою яскравими зустрічами з видатними особистостями, мотиваційними тренінгами, майстер-класами, панувала атмосфера дружби та дитячої щирості.
Чубак Анна, учениця 10-Б класу, стала  учасником ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у секції  «психологія». Звичайно це велика праця і великий крок у житті.  
Хочеться побажати всім гімназистам:

-          мрійте свої мрії й невпинно працюйте над їх перетворенням у життя;

-         перетворюйте труднощі та складності життя в нові для себе можливості та ступені дорослішання, особистісного росту, придбання досвіду;

-         використовуйте всі шанси, надані життям, і досягайте успіху!

 


Немає коментарів:

Дописати коментар